Again?!

Fan vad folk vill bygga saker. Idag hade nån googlat på "bygga balkong" och hamnat på min sida. Borde starta byggföretag tror jag.

Har sovit askasst inatt, somnade runt 2 inatt och vaknade 100ggr. Klockan 5 fick katterna ryck så då fick jag vara vaken en halvtimme ungefär. Klockan 7 så började byggjobbarna hamra i min vägg och då var det färdigsovet för min del tyckte dom. Skulle ju ändå upp runt 8 så var rätt menlöst att försöka sova trots de höga decibelantalen. Masade mig till jobbet, var där en timme och insåg att jag fått mens. Igen. Vafan, det var ju typ 3 sekunder sen jag hade det sist? Damn annoying. Vad är det som händer med min kropp egentligen? Va va VA? Svara omedelbart tack. Åkte hem en sväng och tog mensvärktabletter och alvedon, men hjälpte det? Nopes. Jag behöver starkare grejer. Fick stå ut på jobbet tills allt var någorlunda under kontroll och sen fick jag gå hem tidigare. Nu är planen att ligga i fosterställning med vetekanin på magen och tycka synd om mig själv. Synd att man inte kan spela WoW i fosterställning. Det skulle vart sweet.

Kommentarer
Postat av: finula

stackarn som har mens. Usch tänk om man skulle kunna skippa den, tror inte att det finns någon som skulle sakna den. I varje fall inte jag! Hoppas att värken släpper snart...själv så brukar jag köra med värmekuddar...

Postat av: Duktiga Annika

Voltaren är riktigt effektivt.
Finns receptfritt.

2007-05-21 @ 18:40:10
URL: http://duktigaannika.blogspot.com
Postat av: mizaru

finula: Ja, det vore bra om man bara kunde få mens under den period som man planerade att försöka få barn. Annars är den ju totalt onödig. Jag kör med varm vetekudde (i formen av en kanin). Haha.
Duktiga Annika: Trodde inte att det fanns receptfritt, kan ju inte vara "riktig" voltaren? Eller? Värt att kolla upp, tack för tipset!

2007-05-21 @ 23:47:42
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: finula

Ja det vore bra om man fick vänta tills man ska skaffa barn, om man nu ska det. Lycka till med vetekudden hoppas att den hjälper. Som tur är så håller inte värken i så många dagar.. bara 7 :S

2007-05-22 @ 00:35:27
URL: http://finula.blogspot.com
Postat av: mizaru

finula: Jag har bara ont en dag, så det är ju en liten tröst. Kanske inte ska klaga. Hehe.

2007-05-22 @ 22:30:13
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Duktiga Annika

Jorå. Riktiga Voltaren.:)

2007-05-23 @ 16:48:41
URL: http://duktigaannika.blogspot.com
Postat av: mizaru

Duktiga Annika: Coolt! Börjar bli ordning på svenska apotek nu tycker jag. Hehe.

2007-05-23 @ 22:20:09
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback