Köping?

Känner mig aningen pressad att skriva blogg. Inte att skriva i sig, utan mer VAD jag ska skriva. Finns ju en hel del som jag skulle kunna skriva om, men en del håller jag nog hellre för mig själv, och andra delar känns lite väl cheesy att skriva om också. Särskilt eftersom jag vet att en viss person läser. Jag tycker iallafall att det är rätt skoj vad det här med bloggen har gett för fördelar. Moaha.

Vet att det gått ett tag sen jag skrev och jag gillar det inte. Att skriva ofta är liksom nyckeln till hela sättet som jag skriver på. Ogillar skarpt att skriva om en längre period, för då blir det mer bara som en rapport över vad som hänt och inte vad jag känner inför det som hänt. Iallafall...

Igår så var det galet x100 på jobbet. Alla var ju lediga och sådär så de passade väl på att åka förbi. Varenda en som kom in köpte cykel (nästan) och titt som tätt köpte de 2. Det resulterade i att vi under 4 timmar sålde för 102.000kr! Fatta! Helt jäkla sjukt. Direkt efter jobbet fick jag stressa hem med en stor stressknut i magen, duscha och fixa mig lite och sen åka upp för att träffa Annie. Hann inte äta, så från 8.30-17 så hade jag ätit en macka. Tryckte i mig fryspizza hemma hos A, men kunde typ inte äta för att det gått för lång tid.

Efter det så blev det inflyttnings/födelsedagspartaj och efter det mouseclub. Jag lyckades med att inte känna igen varken Malin eller Josefin, men de hade ändrat frisyr och såg helt annorlunda ut ju! Inte mitt fel... Haha. Jag e så kass på det där alltså... Känner aldrig igen nån. Var inte där så länge, blev snabbt rätt mätt på det där med flator med påmålade skägg som dansar till backstreet boys. Liksom why? I don't get it. Nåt annat jag inte fattar är Köping? Hur var och varför? Framförallt varför.

Kommentarer
Postat av: annie

köping WHAT WAS THAT ABOUT.
men haha du har ju inte hört det sjukaste, historian om stövlarna. om du är snäll kanske jag berättar

Postat av: mizaru

Berätta! Jag är alltid snäll vet du väl. ;)

2007-03-18 @ 20:13:12
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: annie

haha sure thing, sugar! jag har varit en sväng hos tess idag igen :D alltså det hände sig nämligen som så att när jag skulle ta på mig stövlarna innan så upptäckte jag att det inte var mina sweet vintage utan ett par 38:or från Din sko.. well hello

2007-03-18 @ 20:20:04
URL: http://tripdownmemorylane.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback