Kommer Inte Undan, Icket!

Damnit. Jag klarade mig nästan ur fotosessionen idag, när de konstaterade att bilderna som redan låg ute inte var så pjåkiga trots allt. Jag var inte med på dem, vilket jag tyckte var det allra bästa. Hemsidesnubben (som för övrigt var bartender på Avenyn när jag var 18 och söp där varje helg, lagom pinsamt) var precis på väg därifrån när H kollade på bilderna och påpekade att ingen bild kan ju bli värre än den som redan låg ute. Så vi blev alltså tvingade att fotas ändå. Ståendes bakom varsin cykel. ÅUH!!! Nördigare kan det ju inte bli. "Åh så kolla in i kameran"... Jag dör.

Har gjort om Shimanohyllan idag, den blev snygg. Kransar, växlar, kedjor, vevpartier och annat. Intresting huh? Sen skulle jag byta däck på 2 cyklar, och medan jag höll på med att trycka på däcken så kom H in med en annan kund och skulle visa något varpå kunden ifråga kläcker ur sig:

-Kolla vad stark hon är, man blir ju nästan rädd. Utan verktyg och allting.

Ehum... Okey... Sen säger han att han brukar använda smör för att få på däcken, men att margarin funkar lika bra. Jomen det låter ju jättesmart. Fräsht framförallt. Behöver jag säga att det var en gubbe som sa detta? Nä, trodde väl inte det.

Drömhus ringde precis när jag kom innanför dörren. Hon ska komma hit innan hon skulle till några kompisar, så hon slapp stå på station och hänga eller nåt. Haha. Fattar inte att de ska ses så sent... Jag menar middag brukar man väl ändå äta vid den här tiden? Eller har jag missat något? Mjaja. Hennes middag. Haha.

På tal om mat (har kommit på att min blogg handlar mer och mer om det... hmm) så köpte jag pizza till lunch. Var ashungrig. Åt därmed rätt fort och lyckades trycka i mig hela calzonen utan större problem. Problemet uppstod dock direkt efter att den var uppäten och jag var tvungen att bära en massa cyklar som passande nog kom in precis när jag ätit klart. Ihh. Hade asont i magen flera timmar efteråt. Inte okey.

Kommentarer
Postat av: nattrafiken

hmm. Drömhus? menar du Therese Granqvist? :S

må väl!

/nattrafiken


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback