Jag Är Frisk, Jag Lovar

Hoppelihopp. Min taktik funkar rätt så bra. Gick upp halv11, okey, en halvtimme försent egentligen, men ändå rätt bra tycker jag. Duschade och tvättade håret, käkade frukost och sminkade mig. Japp. Följde schemat. Dock fixade jag inte håret pga mitt fula nytvättade fluff, så keps fick det bli. Kände mig nöjd. Gick till jobbet och jobbade hela dan, nös bara ett par gånger, och är inte lika snorig längre. Jobbigt iförsej, för jag vet inte om det är den nya attityden eller piercinguttagningen som gjort det. Kan ju inte riktigt ge varken Anns mamma eller mig själv cred för det. Damnit. Får göra både och. Du Ann, kan jag få hennes nummer? Mohaha.

Värsta söta ungen som var inne idag på jobbet. Typ 12 år gammal och lillgammal. Kollade på cykel själv och frågade massa saker, pretty basic iförsej, men ändå. Helt artig och intresserad. SÅ SÖT! Han vill jag ha som unge. Borde frågat om jag fick adoptera honom. Tror han skulle blivit mycket glad över mitt erbjudande....... NOT. (Borat)

Jag borde städa. Men jag har nog inte så mycket energi. Fast å andra sidan har jag konstaterat att jag blir trött och deppig när det ser ut som skit här hemma. Åuh.Dilemma. Men jag måste nog tvätta innan ändå så jag kan byta lakan och så samtidigt. Annars är det ingen mening. I helgen. Då ska det bli av!

Kommentarer
Postat av: drömhus

exakt VAD planerar du för helgen.....? byta lakan o sånt.. hmm.. ;) haha

2007-03-08 @ 19:42:25
Postat av: mizaru

Hahahaha. Damn it. Du har rätt. Låter ju som nåt annat. Men jag menar att STÄDNINGEN ska bli av. Moaha.

Postat av: annie

haha varje gång jag använder "...NOT" i text eller tal tänker jag på borat. jag hör liksom den där nasala rösten i huvudet och blir lite glad :D

ropa inte hej innan du har kommit över ån eller vad fan det heter. jag vill egentligen inte att min mamma ska ha rätt, men jag önskar ju dig i och för sig välmående

2007-03-08 @ 21:33:33
URL: http://tripdownmemorylane.blogspot.com
Postat av: mady

Du är utmanad ^^
http://misadventure.blogg.se/1173404973_its_a_fact.html#comment

2007-03-09 @ 03:09:57
URL: http://misadventure.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback