Vattna Mig

Uäh. Min bebis kommer ligga på TNT:s lager/kontor/whatever hela helgen. Damnit. Apple har ju fått för sig att vara lite fina i kanten och inte använda postens tjänster, utan istället leverera direkt till personen som köper. Det får en visserligen att känna sig lite viktig, men just nu så skulle jag ha föredragit posten. I såna fall skulle jag ha fått en liten lapp där det stod att jag kunde hämta den på närmsta postkontor. Istället fick jag nu ringa till TNT och bestämma en tid för leverans, till jobbet tillomed eftersom jag jobbar som ett djur och inte är hemma de tider som de levererar. ÅUH! Jag vill ha min iPod NU. Suck och Pust och Stön.

Dagen på jobbet var bland de tristaste någonsin I think. Var typ 5 kunder inne på hela dagen, den lilla prao-killen stod och tog upp min plats i verkstan, och det fanns inget att göra i butiken. Jag gick typ runt och såg menlös ut hela dan. Eller nej, jag satt på disken med luvan uppe och såg menlös ut emellanåt också. Jäkligt givande dag. Verkligen. Känns ännu mera störigt eftersom jag kunde ha vart hemma och tagit emot min iPod istället. Jag tjatar jag vet, men jag är bitter. Utan iPod så vissnar jag sakta sönder. Borde inte ha gett bort min andra innan jag fått min nya. But to late now.

Vet icket hur jag ska göra nu i helgen. Funderar på att åka ner till skåneland ett par dagar, jag vill det, men jag tror inte det går för sig. Jag hatar verkligen att jag måste ställa upp för massa andra människor och sätta deras behov först just nu. Det låter ego, och det är det väl också, men jag fattar inte varför jag måste fixa och ställa upp och vara där när jag inte valt situationen själv för 5 öre. Skulle vara sweet att bara dra. Men det är så mycket som måste fixas i såna fall, tågbiljett, kattvakt, ta ledigt från jobbet, åka tåg i 100 år utan iPod, leva med det dåliga samvetet som mina päron kommer ge mig för att jag drar precis den veckan när mina de fått sina nya boenden och ska börja flytta osv osv. Åuh. Det går ju inte. Damnit. Hatar ansvar sometimes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback