Stayin' Home

Jag stannade hemma idag. Velade ända in i det sista, men egentligen så ville jag ju verkligen inte. Fattar inte varför det är en så mycket större grej när det är midsommar att man vill vara själv, det är väl som vilken annan dag som helst egentligen? Folk säger typ att "inte kan du väl sitta ensam på midsommar", men de säger det aldrig annars. I dont get it. Jag är iallafall nöjd med mitt beslut, jag skulle säkert känna mig mer bitter om jag inte hade blivit inbjuden någonstans och inte hade alternativ till att sitta hemma. Men nu vill jag ju det verkligen. Känns oerhört skönt att jag inte gav efter pressen och åkte nånstans ändå.

Har kollat på Sverige Dansar Och Ler, och det har inte direkt gjort mig mer festsugen om man säger så. Festrutinerna i Sverige är ju verkligen patetiska egentligen. Håller på att garva ihjäl mig åt informationsfilmeran från Näringslivet. Svengelska och fuldans av ordinary människor, kan det bli roligare liksom? Jag tror icket det!

Spelat WoW också, levlat upp min skinning skill, rätt boring men det var tvunget att bli gjort! Ibland får man offra sig helt enkelt. Hehe.

Har smakat på de nya malaco godisarna, och betyget blir 7/10. Gillade de flesta varianterna, men en del var godare än andra. Definitivt ett alternativ till mina standardsorter iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback