Hur Naket Är Okey?

Jag har gräs utanför mitt hus, nästan lite parkliknande. När det är sol ute som det är idag så vill jag gärna befinna mig i den, jag älskar solen! iPod, filt, saft och sol är en oslagbar kombination! Jag skulle vilja utföra kombon på den lilla gräsplätten utanför, och planerar att göra det också, men hur avklädd får/vill man vara? Folk i huset kommer ju definitivt se mig, och kanske även folk som åker förbi på vägen utanför. Jag funderar på bikiniverdel och shorts. Men det känns liiiite naket. Linne och shorts kanske? Uppvikta jeans? Hm.. I donno. Nu är det visserligen inte sådär asvarmt ute, så kommer nog ändå vara för kallt för det förstnämnda alternativet, men jag tänker lite framåt sådär som jag alltid gör.

Åuh. Jag har precis tryckt i mig en hel Kina Snacks påse.... Mår helt illa nu. Damnit.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Uppvikta jeans och bikiniöverdel väcker nog minst uppmärksamhet.

Postat av: Jessica

Jag hejar på linne och shorts..

2007-06-02 @ 15:05:11
URL: http://jezzz.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Varför är du inte bara naken, vad är det värsta som kan hända? Att folk ser dig? Du får väl för fan bjuda lite på dig själv, ego!

2007-06-03 @ 05:53:29
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Tja, eftersom jag knappt vart utanför dörren den här helgen så har jag inget facit... Får se vad det blir. Men naken? Nej tack. Vill icket bli arresterad för osedligt uppförande eller vad det heter. Hehe.

2007-06-04 @ 00:08:29
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback