Minuspoäng Till Mig

Wihoo. Bloggen funkar igen. Försökt logga in hela dan, men det har icket fungerat.

Igår var trevligt, var asgod mat, kyckling i typ den godaste marinaden jag någonsin smakat. Fick hjälpa till att sätta ihop grillspetten innan och det var väl mindre trevligt iförsej. Väldigt kladdigt. Men det fick det väl vara värt I guess. Käkade och sen kom det lite mer folk, satt ute och pratade massa och sen började det såklart regna. Allihop fick klämma in sig i brorsans lägenhet, det var trångt men det gick! Pratade ännu mer, och så plötsligt var klockan 12 och vi blev mer eller mindre utslängda av brorsan som fick för sig att han ville dra till CP, och då var alla andra också tvugna att dra dit... Jahapp. Jag hade astråkigt ute, blev helt av, så gick hem efter max en halvtimme. Men kvällen innan var trevlig.

Min gaydar fick på nöten igår också, rätt så rejält. En brud som kom i sällskap av J (som är så mycket bög man kan bli) trodde jag direkt var flata. Jag var nästan helt 100 på det. Det var kläderna, håret, hela hon som liksom utstrålade det. Iallafall bi tyckte jag. Men icket. Hade tydligen inte ens hånglat med en tjej någonsin(!). Tji fick jag. Inte för att jag ville hångla me'na men ändå. Haha. Hon var dock väldans touchy feely på mig, typ hade handen på mitt ben och grejer... Enligt J var hon en väldigt fysisk person. Det är inte jag. Tycker sånt är weird, liksom ha handen på nån som man inte känner? Strange.

Var smart igår och drack mellanöl, jag är verkligen livrädd för att bli sådär bakis som jag brukar bli när jag druckit. Den rädslan fick mig även att hålla mig vaken till klockan tre på natten, jag kollade på TV, drack massa vatten och käkade potatiskroketter. Sen tog jag en alvedon så jag skulle kunna sova längre än till klockan 6 på morgonen. Kanske inte så smart egentligen, men hade ingen ipren hemma. Vaknade dock klockan 8 ändå, men kunde somna om rätt så bra. Jag har ändå vart lite för seg för att palla gå på stan idag, så det får jag göra imorgon. Har iallafall tvättat, så har uppnått ett av de två målen jag hade för dagen, är rätt nöjd ändå.

Macka, te och WoW. Ja tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback