Bröllop Or Not

Jag ser ut som Terminator idag. Det vill säga med ett öga rött. Det är svullet och rinner och gör ont. Åuh. Bara för att jag sov med fönstret öppet skulle jag tippa på. Fan vad jag hatar att vara allergisk!

Men det är ändå okey, eftersom piercingbruden inte öppnar förens kl12, tills dess borde mitt öga ha lagt sig lite. Hon tar nämligen kort på alla som hon piercar, och mitt förra har hängt ute i butiken sen jag gjorde den för typ.. ehh... 7 år sedan. På det kortet ser jag ut som SKIT verkligen, så vore trevligt om jag kunde se något bättre ut på denna bilden. Hur man nu kan göra det när ens näsa gör asont och det rinner tårar vare sig man vill det eller inte... ehum.

Har nästan bestämt mig för att inte åka på bröllopet. Det är mycket saker som talar emot och inte alltför många som är för bröllopet. För det första så måste jag ju umgås med min farsa, till och med sova i samma rum som honom i 3 nätter. Bara det faktum att han snarkar så man tror världen ska gå under är anledning nog att stanna hemma, men den största anledningen är att jag faktiskt inte gillar min pappa. Jag känner inget behov av att umgås med han. För det andra så kommer det vara värsta fancy bröllopet eftersom min farbror är rik som ett troll och gifter sig med en östermalmsbrud, folket kommer alltså inte vara min typ av crowd om man säger så. Plussa sedan på att jag måste ha klänning/kjol/finbyxor [kräkas] så kommer jag fram till att; Nä, jag vill nog inte gå. Det som är på plus är att om jag inte går blir pappa sur för evigt, och att jag faktiskt gillar Shin och Aki (farbror & faster) fastän jag knappt känner dem. Plus att jag gillar att hänga med brorsan och hans tjej. Att pappa blir sur borde ju inte spela någon roll med tanke på alla idiotiska saker han gjort mot mig genom åren, han har verkligen noll rätt att bli det. Fast grejen är att han kommer det iallafall, utan att inse att han inte har rätten. Bläu. Sen att det är pride nu i helgen är ett gemensamt plus och minus på endera sidorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback