WoW-Nörd

Moaha. Nu har jag spelat lite WoW och det är väl okey i själva grafiken och så, lite disney sådär. Valde att vara människa, eftersom jag har lite svårt för allehanda små djurliknande varelser och dvärgar och sånt. Jag och Ib spelade tillsammans och satt dessutom med skype på medans, så att vi satt och snackade med varann samtidigt som vi spelade. Hahaha. Så nördigt! Fattas bara ett headset och jag är fullkomligt transformerad till en första klassens nörd alla kategorier. Det nördigaste är ändå att jag tyckte det var skoj. Jag gillar ju såna spel med quests, och sen att vi liksom umgicks genom att spela var askul. Jag kommer antagligen bli lite beroende, men att spela själv verkar inte alls lika rouligt, så det hänger lite på Ib hur mycket jag kommer spela. Sen jobbar jag ju också, så kan ju inte spela WoW i all evighet liks.

Nu ska jag duscha och sen försöka sova. Ska upp tidigt imorrn, ska vara vid jobbet klockan 9.45 eftersom vi ska få in massa cyklar. Det blir skoj att bära en massa uppför trappor sådär på morgonen. Måste upp så jag hinner käka frukost och så iallafall... Får se hur det blir med det.

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Kono bloggu wa hontoni kirei desu =) Ville bara säga att den här bloggen var galet fin. Sayonara Nihontjej.

Postat av: alvar

mobil är dyrare... typ 2.20 kr/min tror jag... använder det mest att ringa utomlands... satt häromdagen o pratade med mitt ex nere i warzawa... en o en halv timme för typ 10 kr... bra skit!

2007-01-29 @ 10:13:09
URL: http://alvar.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

En annan sitter på arbetsförmedlingen och försöker knäcka deras datorer så jag kan spela EVE när jag är här. Det går inte så bra. Deras datorer är ett grafikkort, ett nätverkskort och lite minne. Ingen hårddisk ingenting. Snåla jävlar.

2007-01-29 @ 11:26:20
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: ze7en

Akta så ni inte bli fast i WoW...det är farligt har jag hört...annars kan ni sluta som denna tjejen...hon har blivit ganked...det ni...
http://www.youtube.com/watch?v=6S5kwXlti_M

2007-01-29 @ 11:40:42
URL: http://fitnesssimplified.blogspot.com
Postat av: pemelie galen..

Grymt snygg layout och snygga bilder på dig!

2007-01-29 @ 13:03:26
URL: http://pemeliegalen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback