Sorry Ib

Åh jag känner för att gnälla. Har ingen att gnälla till. Hatar för övrigt att lassa över mina problem på andra, hur triviala eller svåra de än är. Ensam är stark och hela det där bullshitet. Inte för att jag tycker att det borde vara så, men vem orkar höra på nån som gnäller? Alla har ju sina egna problem att deal with. Mitt enda problem just nu är att jag har ont i halsen, är konstant trött, snorig och har halvmigrän. Det är för mig ett stort problem just nu, men jag inser att det inte är det egentligen. Detta förhindrar mig inte att vilja gnälla om det dock. Så gnäller i bloggen. Fast tror jag är klar med det nu.

Har kollat lite på The Office, ett avsnitt av Shark och sen glodde jag på Night At The Museum. The Office är roligt som vanligt, garvade hårt flera gånger, men avsnitten är för korta. Orkar inte gå upp ur soffan och sätta på nya hela tiden. Shark var väl okey, men lite svårt att hänga med i utan text när jag ligger i halvkoma framför TV:n. Night At The Museum kollade jag på i smyg, eftersom Ib varnade mig att inte se den, det var det värsta han nånsin sett osv. Så skäms lite att jag kollade på den iallafall. Haha. Kan ju knappast säga att det var en bra film. Men är man sjuk så är det bra med hjärndöda filmer som man kan blunda lite till utan att missa särskilt mycket av storyn.

Ska försöka äta något nu. Har bara käkat Oreos, kladdkaka med glass, Salt&Blandat och 2 mackor. Mår lite illa. Wonder why....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback