Ringa Gratis? Ja Tack.

Ringde tandläkaren, den 19/2 ska jag dit. Till en som heter Samuel för den som är intresserad. Klockan 8.30 på morgonen.... Ihk. Typ det som jag tycker är jobbigast. De frågade om jag ville ha något lagat... Liksom hur ska jag veta det? De ska väl glo in i munnen, peta med en sån där vass grej så tandköttet börjar blöda, säga sina "B2 okey, A7 totalpaj" innan de kan avgöra om man ska laga nåt? Sköterskan skrattade lite när hon fick höra hur länge sen det var jag var där... Hon såg väl dollartecken framför ögonen antar jag.

Resten av dagen på jobbet så sålde jag en cykel till en sån där människa som man vet är 3 centimeter efterbliven och bor på hem/hemma hos sin mamma fast han är 45 år gammal. Han gick helt sonika in och sa att den här cykeln vill jag ha! Jag påpekade att den var lite hög för honom, och att en annan skulle passa bättre. Den han ville ha kostade 4295kr, den jag rekomenderade 4995kr. Fast då fick han ställbar styrstam och navgenerator för de extra 700 kronorna, plus att han fick en cykel i rätt höjd och slapp slå sig på känsliga ställen varje gång han hoppar av cykeln. Men nej. Så mycket pengar var han faktiskt inte beredd att lägga. Ehhh..... okey...... Så inget att göra. Han fick köpa cykeln såklart, men jag sa iallafall vad jag tyckte så han inte kan komma sen och klaga.

Sen kom 2 pers till och hämtade sina cyklar, resterande tid ägnade jag åt att läsa Illustrerad Vetenskap. Mycket trevligt. Jag slösade iallafall inte pengar på att hänga på internet/prata i telefon.

På tal (jaja.. skrift) om telefon så har jag installerat skype precis. Har en kass mick, men det funkar! Måste skaffa en sån där skypetelefon, den kostar bara typ 250 spänn. Lätt värt, för då kan jag och Ib snacka där GRATIS istället för på mobil, som är allt annat än gratis. Lär tjäna in de 250 kronorna på mindre än en månad. Wihoo. Teknikens under.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback