Nattbuss... What?

Igår.. What to say? Rätt så onödigt. Skulle vara där vid 8 egentligen, men som alltid blir allt försenat, och hade ingen lust att sitta där och glo själv direkt. Kom dit 10. Det var asmycket folk, hittade Sofie med nöd och näppe. Ih.. Folksamlingar alltså. Känns inte helt okey. Som jag hade uppfattat det skulle det vara Sofie och så några till, men det var Sofie och 8 pers till. Plus jag. Kände igen en del, men känner dem ju knappast. Men de var trevliga, den minst trevliga var nog Sofie eftersom hon var helt uppslukad av sin nya tjerlek. Lite trist. Får försöka fånga Sofie nån dag och bara gå och fika och snacka. Skulle vara nice. Iallafall. Drack 2 öl, missade sista tåget eftersom jag kommit dit så sent kändes det lite dumt att dra så tidigt. Fick ta nattbussen hem. Fy Satan säger jag bara. Det var typ 100 år sen jag åkte den, och nu minns jag varför. Typ 10 minuter efter att bussen åkt så spyr en snubbe i papperskorgen bara några meter ifrån mig. Efter det stank det spya i hela bussen och jag ville också kräkas. Fick sitta med min vante framför näsan resten av resan. Uäh. Skönt att vakna hemma iallafall. Var nästan värt det. Heh.

Gjorde bara av med 74 spänn igår. Det var rätt bra jobbat tycker jag. 2 öl och sen bussbiljett hem. Åkte dessutom på ungdomsbiljett så det kostade bara 10 spänn. Även fast de borde ha betalat mig för att åka den där vidriga bussen.

Har sålt TV:n nu för 305 spänn på Tradera. Snubben som vann ska komma hit och hämta den. Ska bli skönt att få lite pengar igen. Känns lite läskigt att en vilt främmande man/gubbe ska in i min lägenhet dock... Man vet ju aldrig vad det är för en typ. Ska flytta TV:n så nära dörren det bara går, så han inte behöver klampa in här. Usch, känner mig helt paranoid. Oroar mig för våldtäkt, rån, misshandel. Kanske borde bjuda hit någon på middag ikväll bara för att liksom. Hah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback