Klagosángen Frán Fuengirola

Tillbaka igen. Gubben som jobbar här har börjat känna igen mig och gav mig en dator direkt. Denna som jag sitter vid nu är den bästa hittills. Tangentbordet fungerar som det ska och är inte kladdigt pá samma sätt och musen har en scroller. Höll pá att avlida igár när det inte fanns.

Fick reda pá vad det var för dag igár, tydligen firar de som julafton den 6 januari. Det var asmycket folk ute och át pá alla restaurangerna och strandpromenaden var full av folk. Sen vet jag inte om det hade nát att göra med det som Ann skrev om trettondagen eller vad det var, men iallafall. Sá jag som ÄLSKAR julen fick alltsá uppleva den 2 ggr denna vinter. Sán tur man kan ha.

Jag känner mig helt sjukt ensam här, även om jag umgás med mina föräldrar dygnet runt. Konstigt. Känns som att jag är 14 ár igen och sitter pá mitt rum och läser utan en endaste vän i världen. Jag kan inte göra nát som jag egentligen vill, om jag gár iväg själv sá verkar päronen bli helt ledsna. Kan inte ens käka när jag vill eller trycka i mig godis hur jag vill. Vilket resulterat i att jag sitter pá "mitt" rum och trycker i mig godis i hemlighet. Blir som värsta hetsätningen nästan... Känns inte alls bra. Skönt att jag áker hem snart. Saknar mina katter helt sjukt mycket ocksá. Sen känns det rätt bittert att nu när jag är borta sá är Erica och Ib hemma, och när jag kommer hem sá har de hunnit áka. Typiskt.

Idag har jag bara solat hela dagen pá balkongen. Kommer bli asbrun tills jag kommer hem, men bara pá framsidan, eftersom det inte riktigt finns plats för att ligga ner pá balkongen.... Ha! Snyggt. Har hunnit läsa ut 2 böcker ocksá, vilket vittnar om hur mycket jag haft för mig pá sistone... Heh. Imorrn ska vi dock ut pá nán slags utflykt, först till Marbella, och sen upp i bergen till 3 smá(?) bergsbyar och sen hem igen. Mina päron tror säkert att det är sánt jag vill göra eller nát, för det var tydligen viktigt att vi skulle hinna med det innan jag áker hem. I couldn't care less om jag ska vara ärlig, men vill inte sára mina föräldrar heller. ÁH VAD SKÖNT det ska bli att KOMMA HEM! Slippa deras gnäll pá varann.

Nu ska jag sluta klaga och därmed sluta skriva.

Kommentarer
Postat av: Malin

tack och tack..

Postat av: Hanna

Du måste försöka se första avsnittet av "I en annan del av Köping" när du kommer hem, snacka om sköna mongos :D

2007-01-08 @ 12:47:55
URL: http://hanusi.blogspot.com
Postat av: Johannes Flakbil

Fan vad du har tråkiga hangarounds härinne. Iallafall...dina katter säger hej. Marsei är skitbra som larm. Så fort något inte är som det ska härhemma (som att Serlot har kräkts eller dragit med sig bajs över hela golvet) så väcker han oss och visar vart jag ska plocka upp. Asbra.

Serlot börjar sakna dig som fan och får nog snart flipp. Han har börjat så smått redan. Jag har hittat felet på din dator. Eum. Vi har inte knullat i ditt hem, så du behöver inte oroa dig för att behöva putsa några ytor. Här är jättemysigt, kan vi få denna lägenheten? Du kan ju bo i cykelaffären?

Hoppas det är varmt. Posshaj.

2007-01-08 @ 17:21:29
URL: http://www.bangbros.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback