Blogga Istället För Att Jobba (låtsas att det rimmar, okey?)

Boring på jobbet AB. På något sätt tror jag inte att en halvmeter snö går så bra ihop med cyklar. Kan ju förklara lugnet på min arbetsplats. Har iförsej vart 3 pers inne, 2 som hämtade sina cyklar, och en som lämnade in. Men that's it. Jag har hunnit fylla på varor, sätta ihop en 20" cykel, städat och gått ut med soporna. Har även hunnit prata med Ib i 45 minuter. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitt på. Ib är verkligen den enda person som jag kan prata med i telefon utan att tycka att det är det minsta jobbigt. Det är ju rätt bra, för annars skulle nog inte vår vänskap fungera särskilt väl.. Heh. Jäkla skåneland. Måste det finnas? Tycker alla som jag tycker om ska bo på gångavstånd från mig! Jaaaa! Alla som röstar för räcker upp en hand!

Varför har det blivit så tyst i mina kommentarer förresten. Jag minns en gång för länge sedan då jag brukade få det, men icket längre... Jag ser ju att ni läser, sluta smyga, börja skriva! Moaha. Jag är bored. Sa jag det?

Lalala... Måste komma på nåt att blogga om så jag har nåt att sysselsätta mig med. Hmm. Jo. Jag fick mina jeans från Tradera nu. Typ bästa köpet i hela mitt liv. Så damn FINE (lay you down). Jag behövde ett par nya baggy jeans. Har bara köpt tajta på sista tiden, och det är fortfarande rätt sällan som jag känner för att ha det på mig. Jag och Bella kom typ fram till varför jag inte gillat tajta kläder och så, för att jag antagligen kopplar ihop det med tiden när jag inte var så glad, var utfryst i skolan och mådde allmänt kasst (då hade jag "vanliga" tajta kläder). Sen när jag började må bättre, hittade vettiga människor (de existerar faktiskt!) och slapp skolans stereotypa människor, började jag klä mig som jag ville (baggy/second hand).  Alltså är det kanske inte så konstigt att jag har lite agg mot sådana kläder, eftersom jag har det mot allt annat som har med den perioden i mitt liv att göra. Men det har ju ändå gått massa år sen dess, så kanske på tiden att komma över det. Men att variera sig har väl aldrig vart fel?

Nu kommer jag icket på mer att skriva om, och har redan blajat bort en massa tid som jag kanske borde jobba på. Hmm. Så nu får det vara nog! (ja, det får det)

Kommentarer
Postat av: Patti

Nej det är inte konstigt att du har det. Det är samma för mig när jag var liten gillade jag stora kläder, var skatare som sagt och då var jag också utfrys i skolan eller vad man ska kalla det. Nu har jag bytt stil, bytte stil skapade en ny start i gymnasiet och det gick super bra.

Postat av: alvar

du verkar ju ha ett sjukt skönt jobb ju... cykelmekare på vintern... kan det bli glassigare??? På tal om kläder har jag just bränt 1600 på t-shirts och en skjorta... alltid ångest när man bränner pengar på saker som man egentligen inte behöver...

2007-01-22 @ 18:28:00
URL: http://alvar.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Konstigt...jag brände också precis 1600kr på t-shirts.

2007-01-22 @ 21:27:33
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Johänes: Hahahaha.

2007-01-22 @ 21:42:19
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback