Jag E Nog Psyko Ändå.

Jag förundras över mina humörsvängningar ibland. Idag när jag vaknade kände jag mig pigg och glad, redo att bege mig iväg och bara liksom nöjd med livet. Sen så bara svängde det. Allt blev ångest och bara jobbigt. Blev trött och fick påsar under ögonen. Liksom hur är det möjligt? Okey att man kan känna sig som att man mår skit, men att man fysiskt förändras efter sitt psykiska mående är sjukt.

Sen när jag bestämt mig för att stanna hemma och vara själv så släppte ångesten. Men så fort jag börja tänka att jag kanske borde bege mig ut på nåt sätt så kommer det tillbaka. Åh jag hatar verkligen mig själv när jag är såhär. Folkskygg. Har en känsla av att det bara blir värre också... Hm. Inte helt okey.

Fick för mig att jag inte vill ha min piercing i näsan längre också. Har tagit ut den. Känns lite fjortis på nåt sätt. Gillar den iförsej, men den ger mig dåliga vanor som att se till att den sitter rakt genom att pilla på den med fingrarna så det ser ut som jag petar i näsan. Som att dra upp överläppen för att känna att den sitter rakt. Inte så snyggt. Känner mig naken utan den iförsej, men det går kanske över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback