Im A Geek

Det är nu officiellt. Jag har blivit beroende av WoW. Även om det tar mig emot att säga detta så; Jag har nu betalat pengar för att spela. Vad som är ännu värre är att jag även köpt pengar (spelpengar = guld, silver, brons) för mina riktiga pengar (kronor ni vet). Haha. Åuh. Men det är ju så mycket roligare att spela när man har bra vapen och armor. Dessutom kan jag köpa häst! Tjoho! Läskigt hur snabbt detta beroende växt fram. Men jag brukar ju iförsej vara så med mycket, först jätteinne i det och sen tröttnar jag rätt fort. Hoppas det blir så med detta också.

Förutom detta är det inget nytt egentligen. Borde typ äta nåt mer... Skulle behövt handla, men jag är bortskämd sen jag hade bilen, och nu känns det inte alls skoj att cykla i 10 minus till affären för att köpa mjölk och godis. Så just nu äter jag det som finns hemma. Te utan mjölk. Toast. After Eight (gammal julklapp) och nachochips som också är gamla. Mmmm. Men vafasikens. Man tager vad man haver. Eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Det är inget fult att WoWa. Abraham Lincoln gjorde det, likaså Jeanne D'Arc.

Postat av: Patti

Men vaddå alla har vi olika ställen att spendera pengar på. Jag lägger ut det på fotboll, bara kastar ut pengar är typ beroende av att se fotbollsmatcher på råsunda etc. :P

äta det som finns hemma, ja vi människor är verkligen bekvämma av oss när vi en gång haft det såååå bekvämt som bilen. Vart har bilden tagit vägen då?

2007-02-07 @ 08:14:11
URL: http://innerstahemlighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback