Ge Mig Större Magsäck

Var och storhandlade idag med brorsan och hans tjej. Världens största kundvagnar, tror de har det bara för att det ska kännas som att man handlat jättelite och slänga i lite grejer till. Nu har jag iallafall übermycket mat hemma. Köpte nymald köttfärs som gick ut imorgon, så fick köra storkok idag. Gjorde världens största lasagne på 1 liter mjölk och dessutom gjorde jag massa köttfärssås. Tog sin lilla tid. Men lasagnen blev GRYM. Det är vid såna tillfällen som jag önskar att jag hade större magsäck så jag kunde äta mera. Moaha.

Skulle egentligen ha tvättat idag igen, men lagade mat istället. Orkade inte göra både och. Får fixa tvättid tills imorrn istället.

Köpte en platsbalja på ICA idag också, som jag ska ha som fotbad. Älskar att göra det, brukade göra det asofta förut, men har inte haft nåt på jättelänge nu. Vart en sån där grej som jag tänk skaffa i 100 år, men som aldrig blivit av liksom. Ogillar såna bubblande saker dock, vill bara ha vatten och salt i. Så då duger ju en vanlig låg plastlåda liksom. Sweet. I will do that now.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback