You Can't Handle The Truth

Jag är rätt bra på att förtränga grejer. Inte tänka på dem. Dock funkar det kanske inte så bra egentligen... Nu är det snart över mig, och då måste jag ändå ta tag i allting, oavsett om jag vill det eller inte. Har massa grejer som jag skjutit på, både känslomässiga prylar och saker som jag måste göra. Det börjar bli för mycket nu. För mycket för att jag ska kunna hålla skenet uppe mycket längre till. Det känns bara inte bra. Inte alls. Ljuga för sig själv kanske inte var den bästa idéen trots allt. Funkar ju inte när jag vet sanningen.

Jobbat som ett svin på sista tiden, as usual. Hinner verkligen inte göra nånting känns det som. G påpekade att om jag jobbar 9-18 så jobbar jag så mycket som alla andra gör, rent traditionellt alltså. Då påpekade jag att de får raster och att de inte behövde jobba på lördagarna. Då sa han att de där fjuttiga timmarna på lördagen inte räknas... Ehh... Okey. Men vad bra, då kan jag ju stanna hemma de där fjuttiga timmarna i såna fall. Mongo.

Kommentarer
Postat av: M

men hey, det känns ju väldigt uppskattat. liksom, "de räknas inte"? det gör det väl?!

Postat av: mizaru

Exakt vad jag tyckte... Särskilt eftersom jag inte kan hitta på något på fredagen bara för att jag måste upp tidigt dagen efter. Otacksamma jäkel.

2007-04-04 @ 21:02:35
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback