Want A Joint?

Igår var det sannerligen fullt upp. Jobbade först mellan 10-13, sen hem och mata katterna, byta kläder och fixa lite och så kom min farbror och hämtade mig och min brorsa för att åka upp till min pappa för att fira att min syrra fyllde 11 år. Det var helt ok hos pappa, som tur var så fanns det en massa andra människor som jag kunde koncentrera mig på, som farmor, syrran, brorsan och brorsans tjej som jag har kommit på är astrevlig. Fullt upp med aktiviteter också, först öppnade Saga sina presenter, hon fick en cykelhjälm, ett PS2 spel och 3 böcker av mig och brorsan. Lite "jag känner mig skyldig, här får du presenter".... Men ja. Efter det var det mat, lasagne som var asäcklig, mest för att pastan var helt överkokt. Fattar inte hur man lyckas, pappa som dessutom jobbat som chefskock på Berns. Hm. Men iallafall. Sen fika och efter det spelade vi Buzz, det dära frågesportspelet. När vi spelat klart var kl 17.30 och jag sa att jag var tvungen att gå. Då frågade pappa mig i hallen om jag var han hade gjort nåt, eftersom jag aldrig svarar när han ringer. Jag frågade om han hade gjort nåt som jag behövde vara sur för. Och sen sa jag att nej, jag har bara haft så mycket med jobbet. Vilket är sant. Men det kändes ju knappast som att han verkligen ville veta när han frågar sådär när jag är på väg därifrån och det är massa annat folk där. Orka.

Gick hem till Erica och vi hade tjejmiddag med Vera och Pamela, käkade tacos såklart, jag drack några öl och tjejerna drack vin. Blev massa diskussioner om deppiga saker såklart, alla satt och var mer eller mindre bittra över saker och ting, men framförallt över människor. Vi kom fram till att människor är idioter och sen så drog vi ut på Connection och dansade i 2 timmar och sen åkte vi hem till Erica igen. Jag har tydligen sovit i exakt samma position hela natten. Haha. Sov bara i typ 6 timmar och sen var det omöjligt att somna om.

Roligaste igår var dels när vi kom till Connection och vakten frågade hur gamla vi var, jag svarade 26 och visade mitt körkort varpå vakten sa "..och falskleget funkar idag igen". Hahahaha. Jaha. Jag vet att jag ser lite muppig ut på mitt körkort, men falskleg? Hm.
Det andra roliga var en engelsk brud på dansgolvet som frågade om jag ville ha en joint, varpå jag kollade skepiskt och sa No Thanks. Nu har jag dock insett att hon fömodligen sa "Want to join" och inte "Want a joint"... Men det är iförsej hard to tell. Men hon var ändå ful, så det gör inget. Bwahaa.
Det tråkigaste var att en snubbe som var typ 1.50 lång och gammal och ugly skulle dansa med oss hela tiden. Liksom, Go Away! Jag vill dansa själv med my friends tack. Idiotjävel.

Snart ska jag iväg igen... På påskmiddag/födelsedagskalas hos min moster. Fullt upp som sagt. Tror det är det här som kallas för att ha ett liv. Men jag vet inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback