Hard Work

Sitter på jobbet, skriver blogg, dricker kaffe och äter kaka. Och får betalt. Så borde alla jobb vara.
Iförsej tror jag icket att H&P skulle bli alltför glada om de visste att det var det jag gjorde när jag öppnade butiken själv.. Haha. Men men, det är ju inte det enda jag gör. Förstås.

Börjar bli duktigt nervös inför körskolan nu... "hjälp mig... jag bara skoja". 4 poäng till den som vet vart det citatet kom ifrån. Ringde Sandra igår och fick lite inside information. Hon hade tyckt att allt var asbra, lärarna var shyssta och de hade sagt att hon körde bra och hon klarade teoriprovet. Då borde jag också göra det tycker jag. Usch, jag kommer skämmas så mycket om jag misslyckas med teorin. Jag som skrytit så mycket om hur bra jag är. Kanske inte så smart nu när jag tänker efter.

Nina har fyllt år och ikväll ska jag, Nina, Tom och Krille gå ut och käka tillsammans och kanske ta nån öl. Nikki har de skaffat barnvakt åt, men Nina verkar lite orolig för en massa grejer, så kanske bara blir middag. Jaja.. det är ju det som jag vill egentligen, det där med ölen är ju mest bara för att förlänga middagen liksom.

Har på mig jeansen som jag fick av mamma idag.. Sjukt att jag kan ha hennes jeans. Fick dem för att de var för långa för henne, men hon är liksom 165 cm, och jag 180... Hon är dessutom sepesmal, trodde aldrig jag skulle kunna ha dem. Men tydligen. Jag måste ha en spegel hemma som gör att jag ser helt tjock ut. Hah. 

Skriver mer senare idag probably. Måste ju rapportera om kvällen och underhålla Tirec.
Krävande männska!

Kommentarer
Postat av: tirec

1. du kommer lyckas bra med teorin, jag lovar!
2. filåt för att jag är krävande och inte har nåt liv....
3. ha det så kul ikväll! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback