Serlot, Abe och Körkort

Serlot verkar må bättre. Han har fått både majsvälling och kokt fisk, men han verkade inte gilla någotdera särskilt mycket. Åt lite iallafall. Men han har inte kräkts på hela dagen, inte sen klockan 22 igår kväll, så nu prövade jag att ge vanligt torrfoder som de vanligtvis brukar få. Han käkade, men inte så där oerhört mycket. Håll tummarna för att han inte kräks nu igen! Känns iallafall skönt att han inte verkar må sådär jättedåligt som han gjorde igår.

Jag har fått OddWorld hemskickat idag också, så har suttit och spelat det hela dagen. Skönt att ha något att göra när man sitter och glor, så man inte bara oroar sig hela tiden. Spelet är minst lika roligt som jag minns det, lagom klurigt och adrenalinframkallande. Mysiga miljöer också, sådär typ mystiska.

Fick en avi för att hämta mitt körkort på posten idag också. Tänkte att jag inte skulle ha tid att hämta det, eller ork, eftersom jag var tvungen att åka till stan i såna fall. Men så ringde Pelle och snacka lite, och så sa han att han skulle hämta sitt körkort (han har tagit körkort för lastbil med släp) på samma ställe som jag skulle hämta mitt, så han hämtade upp mig. Jag fick köra hans bil också, asläskigt eftersom man inte såg nåt bakåt (det var en sån där typ arbetsbil). Men klara det utan att krocka iallafall, till och med den hemskaste jäkla vänstersvängen i polisbacken. Sen väl inne på posten så står vi och snackar om hur fula våra kort är på körkorten, och sen när hon expediten ger mig mitt så skrattar hon och säger "Ja, det var faktiskt lite roligt!" HALLÅ! Jag får säga att kortet är fult, mina vänner får säga det, men DU får inte säga det. Jäkla idiot. Tur att jag har mitt leg. Tänker ju fortsätta visa det kan jag ju säga. Men eftersom jag e en sån som bjuder på mig själv så får ni själva se det underbara på bild! Ser ju helt mongo ut.

107336-39

Kommentarer
Postat av: ann

äh come on, sweet bild ju! tur att det inte är obligatoriskt längre att visa hela örat som det var när jag gjorde mitt PASS. fyfan haha

Postat av: Malin

WOHO! :) det var ju inte fult kort... menmen, i'm not you...

2006-11-28 @ 15:36:50
URL: http://daisuki.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Inget fel på den bilden. Vem är Pelle, har du raggat upp en byggnadsarbetare i förorten nu igen? Finns det inget slut på din promiskuitet? HÖHÖHÖHÖ. Öh.

2006-11-28 @ 20:58:06
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: tess

fan nu får jag ångest. jag kommer ju ALDRIG få ett sånt där rosa kort... bajs. måste ta mig i kragen nån gång jag med...

2006-11-28 @ 21:17:47
URL: http://luggkomplex.blogspot.com
Postat av: mizaru

Johänes:
1. Varför svarar du inte när jag ringer ditt lilla mongo?
2. Bilden är det visst fel på, ena ögat är svart, det andra inte. Ser ju helt pittögd ut.
3. Pelle är en kompis från förr, som blivit en kompis nu. Haha. Alltså endast kompis, I don't deal with guys "that way" anymore. True that! Moaha. Gangzta.

2006-11-28 @ 22:05:36
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Johannes Flakbil

Du, logga in på MSN, jag måste skicka min dansbandsversion på 'When We Were Young' med The Killers.

2006-11-28 @ 22:41:59
URL: http://www.bangbros.com
Postat av: mizaru

Jamen nu är jag inloggad, men inte du... Dålit.

2006-11-28 @ 22:54:48
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback