Pillowhead

Jag hade typ glömt bort den låten. Men den är damn good I must say. Sen hade jag inte lyssnat på Saybia på ett tag heller innan jag gjorde den där listan igår. Borde göra sådant oftare.

Sitter på jobbet as usual. Har inte jobbat nånting sen jag kom hit. 2 timmar av kaffdrickande, prata i telefon, läsa bloggar och spelandes spindelharpan. Glömde äta frukost i morse också, så fick äta en ÄCKLIG äcklig micropizza. De är rätt goda i ugn, men i micron blir de verkligen vidriga. Åt typ inte ens halva sen ville jag nästan gå och kräkas, men sköljde ner den med kaffe och kaka istället... Mys.

Ikväll ska jag kolla på Borat med Ibbsie och Nelli. Kommer nog bli askul. Jag tror att den är hur kul som helst! "Sexcrime, high five!" Hahah. Han e så roulig. Konstigt att Ali G kan vara så tråkig och Borat så rolig. Hm. Känns inte alls konstigt att träffa Nelli heller egentligen, bara för att det känns som att det borde kännas konstigt som det gör det.

Nu är det iallafall varmt hemma hos mig, eftersom Ib fixade elementet. Jag ska inte säga hur, för det gör bara att det verkar som att jag har minus sjuttioelva i IQ. Haha. Men däremot är det svinkallt på jobbet. Kanske för att jag bara sitter still iförsej. Heh. Kanske borde jobba... Jag ska iallafall fixa iordning de sista däcken, montera den där cykeln och typ städa lite. Så det ser ut som jag gjort nånting över huvud taget.

Återkommer med recension av Borat. Den kommer antagligen låta såhär: Hahahahahahahahaha! Ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback