Hjärnkirurg Sökes.

Nu har jag dåligt samvete för att jag mår dåligt. För att det går ut över andra. -suck-
Gör mig normal. Eller nåt.

Jag mår helt illa idag också. Och ont bakom ögonen. Mamma tjatar på mig att jag måste gå till doktorn och hämta medicinerna som jag tydligen måste ta varevigaste dag. Men orka? Tror det är att jag känner mig ännu sjukare om jag måste ta medicin varje dag än om jag bara går runt och är sjuk. Är ju van nu hur dumt det än låter. Och nej. Jag har inte cancer eller något i den stilen. Bara massa allergier och astma. Vaknade för övrigt klockan halv7 imorse av ett astmaanfall. Inte ens medicinen hjälpte. Tror den är gammal eller nåt.

Kan ingen typ operera min hjärna så den slutar tänka så mycket? Ibland tror jag att min hjärna och jag är separata, och att den bara försöker inbilla mig att jag tycker en massa saker som jag egentligen inte gör. Eller så kanske jag borde ta lite eget ansvar istället.

Orka Orka Orka. Nej.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

JAHA du försöker post-tävla med mig?! Ååååååh du då valde du fel dag, idag är ju faktiskt rödvinsdagen, den läckra fredagen, KYCKLING PÅ FREEEEEDAAAG osv. DÅ är man på topp, klockan är igång, mätarna nollställda, benen i position för en SPRINT.

Jag bad Klas Klättermjälte ta in soporna idag, han vägrade.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback