Give It!

Jag var så satans trött i morse så jag gick upp halv12 när jag skulle träffa Ib på station klockan 12... Haha. Det första han sa var "Shit vad trött du ser ut!". Det får en ju verkligen att känna sig piggare. Heh. Men det är iallafall bättre än när någon säger att man ser sjuk ut när man inte är det. Haha.

Iaf så gick vi till indianrestaurangen, käkade och snackade. Han verkade också trött, så vi har väl haft mer intressanta diskussioner än vad vi hade nu, men det var ändå trevligt att ses innan han beger sig ner till skaune igen. Man vet ju inte hur länge det dröjer förns han e uppe igen.

Jobbade i 5 timmar idag bara, men det kändes som att jag inte gjorde nånting, typ satt och snackade och kollade på när det betalades räkningar och sånt. Fast idag blev det iallafall inte noll i kassan. Haha.

Åkte och solade sen efter jobbet. Jag borde skicka en räkning till typ staten eller liknande på alla mina solbesök. Har ju remiss på att jag ska få sola 2 ggr i veckan, och det går ju på högkostnadskyddet så egentligen ska det vara gratis. Men väntetiden är över 1 år lång, så jag måste sola själv. Dessutom är det farligare strålning i vanliga solarier, ska egentligen bara sola UVB. Ska stämma dem om jag får hudcancer. Hmm.. Låt se... 40kr 2 ggr i veckan, oktober-mars. Minst 1920 kronor. Give it!

Imorrn åker jag till Flen igen för att köra i 1½ timma, och sen åker jag tillbaka hem igen. Känns jäkligt nödvändigt, men de hade inga tider på onsdag.. Får väl offra sig lite för att jag ska få det där satans kortet någon gång. Sen så övningskör jag som sagt till Flen på onsdag och kör upp klockan 15.30. Så då får alla hålla tummarna för mig att jag klarar det. Jag VILL klara det. Snella? Hela min veckas planering efter onsdag hänger på att jag klarar det. IKEA here I come så att säga... Moahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback