Tavlan Mizaru

Tjing tjong vad bra jag är! Klarade att köra till Nacka (nästan) helt själv! Wohoo! Nina skulle ju egentligen läsa karta, men hon är tydligen kass på det, så det gick ju sådär om man säger så. Hon fick stå för underhållningen istället. Moaha. Hämtade tavlan hos Smilla, jag är verkligen übernöjd! Kolla in:

107336-50

Den är 180 centimeter bred. Hur hög den är kommer jag inte ihåg. Den kommer sitta som en smäck på min bruna vägg. Det som är mörkt på tavlan är alltså brunt, inte svart som det ser lite ut som... Det är alltså ett foto på mig som Smilla målat om lite och fixat med. Wiiee! Im happy. Smilla gör för övrigt tavlor på beställning, så om någon känner sig lite småsugen så hör av er så fixar jag så ni får kontakt.. hehe.


Efter att vi hämtat tavlan stanna vi och käkade på en japansk restaurang. Alltså. Det finns inte ord för hur ÄCKLIG den maten var. Jag käkade typ 3 tuggor, sen så sket jag i det. Bara för att jag betalat för det så måste jag ju faktiskt inte äta upp det.. Det måste vart bland den dyraste colan jag nånsin druckit. Efter det körde jag hemåt, jag är nog bäst på att köra tror jag! Va nada problem att åka till Nacka.. Läste skyltar och allt helt perfekt. Moaha.

Drog till farmor och hämtade Nikki (Ninas dotter), fast först fikade vi lite. Nikki fyller 1 år idag, så Nina köpte prinsesstårta som de käkade. Jag hatar tårta, så jag höll mig till min egeninförskaffade kanelbulle. Farfra skrapade tallriken så jag trodde han skulle gräva sig ner till Kina eller nåt, innan han tog en till bit. Den mannen retar mig alltså. Isch. Tur att han inte är min riktiga farfar.

Sen drog jag ner på stan, hälsa på i cykelaffären och snodde med mig ståltråd, sen in på banken och in en sväng på HM, eftersom jag fick presentkort där i födelsedagspresent.

Shit va mycket jag gjort, och klockan är bara 17.30! Kanske borde gå upp tidigare lite oftare... Hmm.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Ja det e bra att hon fick det.. men shit va jobbigt det måste va! Aaaaah det måste klia nåt vansinnigt! Vilken skitsnygg tavla föresten!! Du känner bara en massa coola männiiskor som kan coola saker!!

Hoppas allt är bra med dig...... köss!!!

2006-12-08 @ 21:45:27
Postat av: niinus

hmmm det va jag som skrev det där... fattar inte vart mitt namn tog vägen :S

NIINA!

Postat av: Johannes Flakbil

Du känner bara en massa coola människor som kan coola saker? Ah fan.

2006-12-08 @ 21:59:00
URL: http://www.bangbros.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback