Tatuera Mig NU!

Jag vill tatuera mig. Vill ha swimfaster loggan i svart på höger handled och samma fast med bara konturerna på vänstra handleden.... Åh. Det tror jag blir cool. Sen vill jag pierca mig också. Fast tror den känslan försvinner när jag tatuerat mig. I think. Hatar att man blir beroende av känslan. Eller.. nej. Jag gillar ju känslan. Men tror jag kommer sluta som ett litet klotterplank. Haha. Än så länge är det 2 stycken, med handlederna blir det 4. Eller de kanske räknas som en. I donno.

Gah. Fortfarande bored. Har inte begett mig iväg ännu. Ska väl göra det I guess. Ska passa på och sola också, behöver dessutom pengar till p-automaten, så måste ändå dit och växla pengar. Wihoo.

Måste köpa en madrass också. Hatar att folk måste sova på min obekväma soffa när de hälsar på. En sån kostar 300 spänn på IKEA. Lika mycket som min fina p-bot. Men känns som det kan vara värt det så mina gäster slipper få permanenta ryggproblem.

Kommentarer
Postat av: mady

jaa! join the club och gadda swimfaster loggan! :D

Postat av: Malin

ja, jo, men så är det nog alltid. Men du är jättesnygg i din frisyr och i den mörka hårfärgen, det måste jag bara få säga!

2006-12-26 @ 21:19:39
URL: http://daisuki.blogg.se
Postat av: ann

haha ja, spindelmannen var attiraljen. småland småland, i say. men nu är jag back in town

ps. du passar i den bruna hårfärgen ;)

2006-12-26 @ 21:50:18
URL: http://tripdownmemorylane.blogspot.com
Postat av: mady

stjärnor på handlederna. jag vet, kliché men ACK SÅ SNYGGT! ^_^

2006-12-26 @ 21:54:00
URL: http://napalmpussy.blogg.se
Postat av: Malin

Så lite så! :D

2006-12-27 @ 00:39:09
URL: http://daisuki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback