Rubrik

Jag ska banne mig gå och lägga mig tidigt inatt. No more gå och lägga sig efter 3 bullshit. Är ju astrött dagen efter och slösar bort halva dan på att sova. Är ju jättetrött nu, så varför tvingar jag mig själv att vara vaken för? So damn onödigt.

Erica ringde förut, hon hade inte heller några planer för imorgon. Hade som sagt inga problem med att vara hemma själv på nyår, men nu bestämde vi att vi skulle käka middag ihop och kanske dricka nåt glas rött vin och snacka hela kvällen istället. Sen får vi se om vi pallar gå ut. Man kan ju iallafall gå ut utomhus och glo lite på raketer så man fattar att det är nyår. Haha.

Bänkskivan är fortfarande inte helt torr. Får nog vänta tills imorrn med att sätta tillbaka alla grejer. Med min tur lär ju det innebära att jag kommer vakna inatt av att katterna haft ner allting. Får nog kattsäkra allting innan jag går och lägger mig. Damn it vad jobbigt.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Jaha så du blev en nyårsklyscha ändå. Nörd.

Postat av: Patsy

Hej, det var jag som hade tankebubblan.blogg.se förut men har bytt och jag tycker fortfarande din blogg är sjukt grym, hur gör man den såhär snygg? Du skulle inte vilja hjälpa mig? Jag förstår om du inte orkar men man kan fråga.

2006-12-31 @ 08:50:00
URL: http://innerstahemlighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback