Men TACK Då!

Pust. Usch vad jag hatar att cykla har jag kommit på. Särskilt i uppförsbackar. Får astma och kan inte andas och svettattacker. Så öppnar jag jackan och så blir jag förkyld istället. Damn it. Cyklade till andra sidan stan idag för att fixa p-piller. Så ironiskt att jag äter det. Ha! Jag är så nära nunna man kan komma utan att gå i kloster. Dessutom är det inte särskilt stor risk att bli med barn även om jag skulle sluta vara nunna eftersom tjejer rent traditionellt inte har det där lilla extra som behövs. Men iallafall. Jag måste äta det ändå, för annars har jag humörsvängningarna från helvetet plus att jag blir anorexiasmal. Not good. Så jag gick dit, det är gratis om man bara ska ha p-piller, men så råkade jag säga att jag får mensvärk, och då skrev hon ut ett till recept på tabletter för det. Då kostade det helt plötsligt 260 spänn. Happ. För att jag har mensvärk så ska jag straffas med att betala tvåhundrasextio kronor. TACK. Precis som att det inte räckte med att jag har det, nu ska jag betala för det också.

När jag ändå var i krokarna så gick jag till den andra cykelaffären, the competition om man säger så. Aldrig vart där inne. Kände mig som en spion. Haha. Smög runt... Hoppas de inte kände igen mig eller nåt. Pinsamt. Men den butiken var ASmycket större än den här. Verkligen jättemycket cyklar och skor och allt. Men så har det vart här förut också, men den har minskat ner med tiden. Mycket mysigare här, mer familjärt. Men jag fattar om folk går dit. Fanns ju mer att välja bland, även om det bara var skitmärken som cyclepro, monark och crescent. Du tror de är bra, men de lever på sitt namn! Promise.

Nu ska jag dricka kaffe med (antagligen) för gammal mjölk och äta frukost. Cykla runt utan att äta innan var sådär kul.

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Wouhou, receptbelagda värktabletter...vad hette dem? =)

Postat av: mizaru

De är nog rena barnleken I guess. Man fick ta MAX 2 per dag (Det sa hon typ 5 ggr, och de på apoteket också). De heter Orudis, så det kan du ju kolla upp ifall du vill. ^_^

2006-12-04 @ 15:11:55
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback