Klätteri Klättera

Kom precis hem från klättringen. Det tar rätt lång tid ändå.. dels att ta sig till stället, sen att klättra förstås. Man turas ju om som tur är, skulle aldrig palla klättra nonstop i 2½ timme. Gick faktiskt bra, klarade ett överhäng idag! Och så några 5+ banor. Lite stolt faktiskt. Haha. Sen så var man tvungen att "klättra upp" om man skulle få klättra där. Så var det inte förut, men nu hade de ändrat det precis. Kanske bra så att de kollar att de som klättrar har koll på vad de sysslar med, skulle ju kunna bli rätt farligt annars. Men blev asnervös, var tvungen att skriva ett prov, och sen dels säkra och så klättra... Men klarade det iallafall, verkade som att de inte var så stenhårda. Heh. Kolla in:

107336-53

Aj, nu är jag helt slut i armarna och händerna... Ska duscha och sen är det nanna kudde som gäller. Ska upp rätt tidigt imorrn, måste springa på stan lite innan jobbet. Oj... Ingen abe idag. Helt sjukt!

Kommentarer
Postat av: ann

åh, klättra! sist jag gjorde det dock (i somras) svällde mina armar upp och blev stenhårda i flera timmar efteråt. haha. var klättrar du och vad kostar det?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback