Jag Vill Ha En Städhjälp

Shit vad aptrött jag är. Synd att jag måste städa då. Det ser verkligen ut som skit hemma hos mig. Mår kasst när det ser ut såhär... Var tvungen att laga mat innan också, för annars skulle kycklingfiléen och grytbitarna blivit dåliga. Så har en gryta puttrande på spisen nu, och har redan gjort kycklinggryta med grön curry... Att jag orkar? Fattar det knappt själv. Jag SKA städa. Måste bara vila lite. Sen så skar jag chili innan och dum som jag är så rättade jag till piercingen och nu svider det asmycket i näsan. Buhu.. synd om mig.

Var astrist på jobbet idag. Eller fram till 16 var det helt okey. Men sista 2 timmarna var jag på så jäkla dåligt humör. Var trött och irriterad. Så skulle jag och H inventera, en skulle räkna, den andra skriva. Så jäkla menlöst. Jag menar, en person skulle ju fixa det lätt! Onödigt att stå två stycken och räkna datorer... "3 stycken velo-8, 4 stycken enduro-8..." SVÅRT att bara se det när man kollar på pinnen? NÄ. Idiotiskt.

Åuh.. Törstig. "Inga barn och ingen semester... Törstig." Nån som vet vart det citatet kommer ifrån då? Dåliga gissare måste jag ju säga. Lite besviken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback