IKEA

Jahapp. Nu var jag fattig igen.. Fattar inte att en jäkla träpersienn kan kosta 500 spänn!? Men det kommer bli damn nice sen iallafall. Pappa har lovat att komma hit i veckan och sätta upp den också, plus fixa det sista i köket. Wohoo!

Jag och Drömhus har haft en heldag iallafall. Var inte meningen att det skulle bli det, skulle ju jobba egentligen. Men det tog längre tid än väntat på IKEA (stället e ju enormt) och sen var vi tvugna att äta... Och då var klockan 14. Så skulle jag köra henne hem också, så då skulle jag tidigast kunnat vara tillbaka på jobbet vid 15. Så kändes sådär lagom onödigt att åka dit. Vi spelade TV-spel hemma hos mig istället, och sen körde jag henne hem. Köpte pizza och lösgodis på vägen så idag har verkligen vart en slösardag. Käka ute 2 ggr plus en massa prylar på IKEA. Tur att jag sålt kläder! Moaha.

Kollade på en datastol också, men det fanns ju inga snygga! Eller så fanns det snygga men då kostade dom 30.000, vilket kändes liiiiiite väl. Fast min är ju världens obekvämaste stol. Får ju typ ryggskott bara jag sitter på den i 3 sekunder. Det ska jag banne mig önska mig i julklapp!

www.badabadkar.nu

Kommentarer
Postat av: Johannes Flakbil

Ahahahahahahaha!!! JAG MÅSTE HA EN WII

http://www.youtube.com/watch?v=md4Fj-xMPyU&eurl=


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback