Grattis Ibolajnen

Nu va det julafton visst. Har jobbat idag, sen sprungit på stan och köpt julklappar (idag igen). Tyckte pappas julklapp var lite fjantig så han fick en grej till. Plus att jag köpte en bok om stickning till farmor istället för att vi skulle hitta på nåt... Det kan man väl göra iallafall liksom.

Ib har vart här idag, har glott på film, käkat, pratat och spelat Abe. Nice o ses igen, det var ju ett tag sen. Han fyller år idag den parveln! Grattis till lilla Ibbsie! Wiee!

Får väl se hur dagen blir imorrn. Jag har inte alltför höga förväntingar/förhoppningar för dagen direkt. Brukar vara way to cheery för mig och alltför mycket alkohol inblandat. Nu ska jag iförsej köra hem allihop, så för mig blir det inget. Men det förhindrar ju knappast alla andra från att supa direkt. Ska ta kort på alla fulla jäklar! Moahaha.

Just det. Har färgat håret brunt idag! Tröttnade på min hårfärg som ni kanske märkte... Haha. Blev bra tror jag, det är alltid så damn fluffigt precis när man färgat det. Bilder lär väl komma. Haha.

Kommentarer
Postat av: annie

yes, en bild på håret vore schysst. god juuuuul bruden!

2006-12-24 @ 09:42:06
Postat av: ze7en

Nu försvinner jag i 2 veckor, ska semestra på sydön!
God jul och gott nytt år!

2006-12-24 @ 11:18:38
Postat av: mizaru

Hej det är jag Jessica. Skulle bara säga att Ib lätt är den coolaste människan i hela världen. Han är så lång, muskulös och rolig. Dessutom är han rik och har skitsnygga kläder. Iallafall; skulle bara visa den här bilden på mina två polare från Malmö, den ena med nedsatt funktionalitet i symbolik och den andra med Kalle Anka plåster på hårdrocksfingret. Lägg även märke till de sexiga fläckarna på skjortan.

http://static.aos.se/images/Vimmel/malm/23782.jpg

2006-12-24 @ 21:24:06
URL: http://mizaru.blogg.se
Postat av: Hanna

God jul!

2006-12-24 @ 21:38:29
URL: http://hanusi.blogspot.com
Postat av: mizaru

Åuh.. Ib du är så roulig! Borde stämma dig för urkundsförfalskning! Moahaha.

2006-12-25 @ 20:39:06
URL: http://mizaru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback